Markarbeten och skadeåtgärd

Vårt fokusomåde ligger inom dränering och fuktskydd men vi utför också andra typer av markarbeten inom följande områden. 

Anläggning av väg, parkering och uppfart

Drömmer du om en ny väg eller parkeringsplats för bilen, husvagnen eller båten på tomten? eller skulle det kännas skönt att äntligen snygga till och renovera befintlig parkering? Vi anlägger vägar parkering och uppfater efter dina specifika behov och önskemål. 

Anläggning av gräsmatta och tomtplanering

Är det dags för renovering av befintlig gräsmatta? eller är drömmen att anlägga en helt ny gräsmatta med rullgräs där gräsmattan är färdig direkt?
Eller har du önskemål att äntligen flytta den där stora stenen som ligger på felplats?
Vi anlägger och renoverar gräsmattor efter dina behov och önskemål om slutresultat, från gräsmatta med frön till gräsmatta på rullgräs.
Vår lätta och starka grävmaskin klarar att flytta även större sten mm för att få ett så bra slutresultat som möjligt.

Borttagning av stubbar

Har du stubbar på tompten? eller en rotvälta efter stormen Alfrida?. Vi river bort jorden kring rotvältan som används för att återställa marken som skadats med, rotvältan (stubben) förflyttar vi till önska plats eller ordnar med bortforsling.  Borttagning av stubbar går under RUT-avdraget och medger 50% avdrag på arbetskostnaden.

Åtgärda skador med rotvälta efter stormen Alfrida i Norrtälje

Många blev drabbade av stormen Alfrida som medförde fallna rotvältor framför allt i Norrtälje med omnejd.
Vi åtgärda skador genom av riva bort jorden kring rotvältan som används för att återställa marken som skadats. Rotvältan (stubben) förflyttar vi till önska plats eller ordnar med bortforsling enligt dina önskemål.

Att tänka på: Borttagning av stubbar går under RUT-avdraget som medger 50% avdrag på arbetskostnaden men kolla alltid med ditt försäkringsbolag i första hand då dom flesta försäkringsbolag ersätter skador efter stormen Alfrida och speciellt skador efter en rotvälta.